Wij verkopen voor Kenia kwalitatieve goede wijn. Het merk is Adanti en komt uit Italië. Wij gaan ze verkopen voor 12,50 euro. Voor een doos (6 flessen) krijgt u 10% korting!!
Heb je interesse in de wijnen? Schrijf je dan in!

Druif: 100% grechetto.
Wijngaarden: twee wijngaarden in Bevagna, één in cru Arquata op 230m hoogte op kalkhoudende klei-bodemblootstelling zuiden, één in cru Colcimino op 360m hoogte op zandige klei-kalkrijke bodem ten noordwesten blootstelling. Plantdichtheid 3000-5000 per hectare.
Beschrijving: het heeft een sterke strogele kleur. Het aroma is elegant, gekenmerkt door een delicate mineraliteit, versterkt door tonen van perzik, amandel en hooi. Het is vol en goed gestructureerd en heeft een levendige zuurgraad en een intense fruitgewassen afdronk. Als jonge wijn is hij goed gestructureerd, evenwichtig en zacht, maar bevat hij na veroudering interessante verrassingen. Het wordt gefermenteerd en opgeslagen in roestvrijstalen tanks. Het kan een breed scala aan gerechten begeleiden: pulserende en graansoepen, superieur gezouten vlees, verse of uitgerekte kwark en wit vlees. Interessant bij pasta, gegrilde vis en schaaldieren.
Oogst: handgemaakt half september.
Vinificatie: druiven worden geplet en van de steel verwijderd. Zachte persing en fermentatie in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur van 15-17 ° C. 4 maanden “sur lies” rijping.

Kleur: Rode wijn
Druif: 100% sangiovese.
Wijngaarden: twee wijngaarden in Bevagna in cru Arquata op 230m hoogte op kalkhoudende kleigrond, zuidoostelijke ligging.
Beschrijving: een robijnrood. Het heeft een aangenaam aroma van zoete viooltjes en roos en fruitige texturen van kersen en frambozen. Het is een frisse wijn met een evenwichtige smaak, gefermenteerd in roestvrijstalen tanks en minimaal 9 maanden gerijpt in grote eikenhouten vaten. Het is een vroeg drinkbare wijn die gemakkelijk past bij een grote verscheidenheid aan gerechten.
Oogst: handgemaakt in oktober.

Vinificatie: druiven worden geplet en van de steel ontdaan, de gisting gebeurt in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur van 28˚C. Maceratie van 2 weken met overpompen en delestage.