Hallo bezoeker! Wij zijn de 10e generatie van Pamoja Kenya! Wij zetten ons met z’n 12e in om te werken aan een betere toekomst voor kinderen in Kenia.

Hoe we dat doen?
Wij halen geld op om te helpen aan de bouw van een talenthuis in Mumias, Kenia. Bij het kopje “fundraise en events” kom je meer te weten over hoe wij geld ophalen.

Wij zijn super enthousiast en hopen dat wij dit kunnen overbrengen naar jou als bezoeker!!

Tot snel!

Yasmijn Deen
Hoi!
Mijn naam is Yasmijn Deen. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ik kom uit Nieuw-Vennep, maar ik woon sinds maart 2020 in Amsterdam.
Ik ben het eerste half jaar de projectleider van Pamoja Kenya de 10e generatie. Ik studeer sport, management en ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik wil er samen met Tim een goed eerste half jaar van maken.
Ik was meteen enthousiast toen ik hoorde over het programma.
Ik speel hockey en ik zwem en ik wil deze competenties meenemen naar Kenia.
Ik hou ervan om te dansen, te sporten, te zingen en om heel actief te zijn de hele tijd. Hierom ben ik zo gemotiveerd voor dit project. Ik wil graag het verschil maken in Kenia en mijn positiviteit mee willen geven aan deze kinderen!

Tim Rubens
Hallo mensen! Mijn naam is Tim Romeo Rubens en ik ben 18 jaar jong. Ik ben een tweedejaars Sport, management & ondernemen student. Daarnaast ben ik de één van de twee projectleiders van Pamoja Kenya. Deelnemen aan dit unieke project stond al op mijn to do list vanaf het moment dat ik de open dag bezocht op De Hogeschool van Amsterdam. Ik realiseer mij hoe goed we het hebben hier in Nederland en Het lijkt mij een mooi gebaar om mensen te helpen die het minder goed hebben. Samen met mijn projectleider partner Yasmijn zullen wij de 10e generatie tot een groot succes brengen. Ik kan niet wachten op alle fantastische levenservaringen die wij als groep gaan beleven, in het natuur gerepte land Kenia. Het ultieme doel is de kinderen van Kenia twee onvergetelijke weken te geven en daarnaast een persoonlijke ontwikkelingsgroei door te maken. Ik kijk ernaar uit om de 10e generatie tot een succes te brengen en met dit project een klein positief verschil in de wereld te maken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_8436-768x1024.jpg

Tess Provenzal Kok

Hallo! Mijn naam is Tess Provenzal. Ik ben een ambitieus, gefocust, creatief en gepassioneerd meisje met relevante werkervaring. Ik ben in staat om de balans te vinden tussen multitasking en niet bang te zijn om beslissingen te maken. Ik ben klaar voor ontwikkeling, progressie en een nieuw avontuur!
Als een ISMB studente, was ik enthousiast toen ik zag dat dit honours programma de mogelijkheid biedt voor studenten om vrijwilligerswerk te doen. Ik ben daarbij extreem geïnteresseerd om vrijwilligerswerk te doen voor het Pamoja project.
De visie en filosofie dat dit project vertegenwoordigt, is een grote inspiratie voor mij, en ik denk dat dit een krachtige manier is om sportactiviteiten te introduceren in het dagelijkse leven waar jonge Afrikaanse mensen hun talenten kunnen ontdekken en kansen kunnen creëren.

Max Boerse

Max Boerse

Heeyy daar. Mijn naam is Max Broerse. Ik ben 18 jaar en ik woon in De Meern, Utrecht. Ik studeer 2e jaar Sport, Management &Ondernemen. Ik wilde Project Kenya gaan volgen omdat ik al sinds een paar jaar als doel heb om een keer in mijn leven vrijwilligerswerk in Afrika te gaan doen. Ik doe al jaren mee als begeleider aan de kindervakantieweek in de zomervakantie. Wat ik daar zo mooi aan vind, is dat je de kinderen die je in je groepje hebt de week van hun vakantie kan geven, door al je enthousiasme en energie in die week te steken. De glimlach van een kind is dan de mooiste voldoening die je kan krijgen vind ik. Toen ik van Pamoya Kenya hoorde, wist ik zeker dat ik dit wilde gaan doen! Het is een prachtige ervaring om kinderen in hele andere omstandigheden te vermaken. Ik weet zeker dat ik erg veel zou leren van iedereen met wie ik zal samenwerken, en ik hoop dat wij het verschil zullen maken voor de kinderen in Kenya. 

Qionah Mardenborough

Mijn naam is Qionah Mardenborough. Ik kom van het prachtige eiland Curaçao. Ik heb veel gereisd voor vakantie en school. Dit heeft mij laten blootstellen aan de verschillende culturen en zou graag dit avontuur willen voortzetten door het uitbreiden van deze culturele kennis. Vandaar mijn motivatie voor het programma. Naast dat ik verrijkt wordt met meerdere culturen, wil ik het verschil kunnen maken, ook al is dit voor maar 1 persoon. Ik wil helpen met alles dat ik kan en waar ik kan en dat vooral doormiddel van sport.

Kjeld van der Sanden

Ik ben Kjeld van der Sanden, achttien jaar oud en studeer sport, management en ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast school voetbal ik en werk ik als teamleider bij de Albert Heijn. Ik doe dit programma, omdat ik het mooi vind om mensen te helpen die het minder goed hebben dan ik. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om je te ontwikkelen in dit programma. 

Karlien van Weegen

Hoi! Ik ben Karlien van Weegen en ik ben 18 jaar oud. Ik ben in Haarlem met mijn familie opgegroeid en nadat ik geslaagd was heb ik een tussenjaar genomen. Hierin ben ik 2 maanden naar Malaga gegaan, 4 naar Oostenrijk (om ski en snowboard les te geven) en 2 naar Boston. Na een heel leuk jaar ben ik naar Amsterdam verhuist om aan een studie te beginnen. Ik heb sm&o gekozen omdat ik van sporten en vakken zoals economie houd. Ik wilde bij Pamoja Kenya Project zodra ik ervan af hoorde. De belangrijkste reden waarom ik erbij wilde is voor de reis. In de aftermovie ben ik verkocht en ik heb er zin in om er naartoe te gaan met ons team. exited to go there with our team.

Amber Slendebroek

Hoi beste lezer, 
Mijn naam is Amber Slendebroek. Ik ben ontzettend blij om deel uit te maken van deze bijzondere community. Tijdens mijn beroepsoriëntatie voor een vervolgopleiding, bleef de opleiding Sport Management en Ondernemen langer in mijn hoofd. In het tweede jaar is er een mogelijkheid om ontwikkelingswerk te doen in Kenia! Dit is al heel lang een droom van mij. Nu is het al zover, ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding en ik ben onderdeel van het team Pamoja Kenya 10de generatie. Hoe tof is het wij als team de fundraising mogen doen. Het idee dat ik iemands leven een klein beetje beter kan maken is mijn grootste drijfveer. Ik ben opgegroeid in welvaart in een land waar veel mogelijk is. Ik heb altijd de mogelijkheden gehad om mezelf te kunnen ontwikkelen. Ik heb mijn middelbare school afgerond en zit op selectie turnen. Dit alles klink zo vanzelfsprekend maar dat is het zeker niet. Met dit project streven wij ernaar om een veilige plek te creëren voor de kinderen. Een plek waar kinderen problemen van armoede en conflicten kunnen vergeten, een plek waar ze kunnen sporten en vrienden kunnen maken. Een plek die ze verdienen om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Er zijn twee dingen die ik hoop te bereiken aan het einde van dit project, namelijk ‘de veilige plek’ en een glimlach op de gezichten van de kinderen.

Michelle Ernest

Mijn naam is Michelle Ernest, ik ben Nederlands en Keniaans en woon al mijn hele leven in het buitenland. Ik heb ik drie continenten en zes contineten; Bangladesh, Tanzania, Nederland, Mozambique, Servië en Maleisië. De meeste van deze landen hebben me vanaf jonge leeftijd aan armoede en onderontwikkeling blootgesteld, dit heeft mijn ambitie en motivatie om verandering te brengen in de wereld gestimuleerd. Sport is een groot deel van mijn leven geweest en mijn grootste leerpunt was de mate waarin sport het welzijn van een persoon ten goede kan beïnvloeden. Is er dan een betere manier om een gemeenschap te helpen dan doormiddel van sport? Omdat Kenia mijn thuis is, biedt het honours programma van Pamoja Kenya de mogelijkheid om iets terug te doen voor mijn gemeenschap.

Brad Palmer

Mijn naam is Brad Palmer en ik ben een Britse internationale student hier in Amsterdam. Ik heb tijdens mijn jeugd aan talloze sporten deelgenomen, waaronder voetbal, vechtsporten en rugby, maar de meest opvallende sport is cricket. Binnen deze sport heb ik mijn coaching licenties behaald. Deze heb ik gebruikt om iets terug te geven aan mijn gemeenschap in het VK, door samen met kinderen uit kansarme milieus, sport te gebruiken om hun ontwikkeling te bevorderen. De mogelijkheid om sport in te zetten als middel voor ontwikkeling binnen Kenia boeit me enorm. Ik kijk er naar uit om een nieuwe cultuur te ervaren en te leren van hun manier van leven. Ik heb sport altijd met veel plezier gebruikt als middel voor ontwikkeling en ik kijk uit naar de mogelijkheid om dit binnen Kenia te implementeren.

Tyla Whitehead

Ik ben Tyla-Jade en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren in Zuid-Afrika en heb op veel plaatsen over de hele wereld gewoond, maar Zuid-Afrika is en zal altijd mijn thuis zijn. Ik ben lid geworden van dit Kenia-project op basis van mijn ervaringen van armoede in Zuid-Afrika en het is altijd een droom van mij geweest om hier wat aan te veranderen. Ik wil graag de sportontwikkeling in als ik klaar ben met mijn studie, dus dat is een grote motivatie voor mij. Ik wil naar Kenia gaan om iets unieks te doen voor de gemeenschap. Ik geloof dat iets teruggeven aan Kenia in de vorm van sportontwikkeling, hetzelfde is als iets teruggeven aan Zuid-Afrika.

Danique Vink

Hoihoi, ik ben Danique Vink. 2e jaars student SM&O. Ik doe dit jaar mee aan het Pamoja Kenia project. Ik wilde dit al doen voordat ik officieel begon met de opleiding. Ik vind het mooi dat dit project in teken staat om anderen te helpen en hoe je door samen te werken veel kan bereiken. Ik ben gedreven en ervan overtuigd dat de groep iets kan betekenen voor de kinderen in Kenia.Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen ons willen helpen, geld in te zamelen voor dit project. Hierdoor kunnen we echt iets bieden.